Termékek » Termékek áttekintése » Gépek, berendezések és csomagolóhelyek

Gépek, berendezések, csomagolóhelyek és fogyóeszközök

Pántolás, kapcsok, tüskék, csomagolások, lezárások, lepecsételés, zsugorítás és nyújtás

Hatékony csomagoló eljárások – műszaki támogatással

Raktározás, csomagolás, szállítás, szállítmányozás. Számos olyan kihívást ismerünk, amelyekkel vevőink nap, mint nap szembe kerülnek. A különböző csomagolási folyamatokra és tevékenységi körökre való tekintettel, professzionális gépek, szerszámok és a megfelelő anyagok kínálatával támogatjuk e tekintetben Önöket. Választékunk összeállítása során döntő szempont a hosszú élettartam, a minőség és a meggyőző ergonómia.

A csomagológépek és a modern csomagolóhely-rendszerek egyfelől javítják az üzemi munkafolyamatokat, másfelől pedig professzionális csomagolási eredményekkel termékeik különösen biztonságos szállítását is biztosítják. Az itt bemutatott rendszerek és gépek nagy ráfordítás nélkül integrálhatók csomagolási folyamatokba, melyeket meglepően hatékonnyá tesznek.

Teljesen mindegy, hogy nyújtásról, zsugorításról, pántolásról vagy lezárásról van-e szó – átfogó kínálatunkban garantáltan megtalálja a megfelelő csomagológépeket, amelyek a lehető legjobban megfelelnek az Ön szükségleteinek és egyéni méretigényeinek.

Választékunkból sok gépet és berendezést egyébként lízing vagy bérlet útján történő vétel formájában is kínálunk. Beszéljen velünk erről, örömmel adunk tanácsot!