Skip to main content

Ergonómia

A lehajolás nem tesz jót a hátnak!

Az alkalmazottak egészsége mindenekelőtt önmagában is érték. Másodsorban pedig az Önök vállalata számára is értéket jelent. Bármi, ami fenntartja az Önök alkalmazottainak munkaképességét, nemcsak a  személy és annak munkája iránti megbecsülését fejezi ki, hanem mellékesen pénzt is megtakarít. Az ergonómia megelőzi a tartós helytelen terhelés okozta egészségkárosodást. A biztonságos csomagolási termékek megelőzik a baleseteket. Mélyrehatóan megvizsgáljuk az Önök csomagolási folyamatát arra irányulóan, hogy a gépek, segédeszközök vagy az ergonomikusabb csomagolóállomások nagyobb biztonságról tudnának-e gondoskodni.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Ergonómia gépi megoldások segítségével

Nem tesz jót, ha újra meg újra ugyanazokat a mozdulatokat végezzük. A gépek azonban nem bánják ezt, és hát nem is tudnak mást tenni. Akkor miért ne a gépek végezzék a nehéz munkát, és hagyjuk, hogy az emberek kezeljék és irányítsák azokat? Ha Önök megnövekedett betegállományt tapasztalnának, illetve jobb ergonómiával szeretnék azt megelőzni, akkor szívesen adunk tanácsot olyan Csomagológépekkapcsolatban, amelyek megkönnyítik az életet.

Papírpárnázó gép
Az ENOergo stretch fólia kézi adagoló használatban

Ergonómia segédeszközökkel

Az olyan ergonomikus segédeszközök, mint például az ENO®ergo tekercselőoptimális eredmény biztosítanak, ugyanakkor védik a felhasználók egészségét. Segítségével csökkenthetők a felesleges lehajolások vagy más káros mozdulatok.

Termékpélda

ENOergo kézi stretch rendszer

A környezet ergonómiája

Az ergonómia nem csupán a testtartást, illetve az izmok, inak és csontok terhelését jelenti. A környezet is hozzájárul ahhoz, hogy az emberek mennyi ideig képesek jól dolgozni. Alapvetően vállalatunk minden csomagolási terméke megfelel a magas szintű biztonsági szabványoknak. Bizonyos esetekben azonban például egy másik karton választása csökkentheti a porképződését, illetve más korrózióvédő termék alkalmazása alacsonyabb szagterhelést eredményezhet. Az ergonómiai korlátozások minden típusát érdemes elemezni és orvosolni.

Csomagolóállomás-rendszer