Skip to main content

Tanácsadás

Ön ismeri a termékét, mi pedig az Ön csomagolási megoldását

Az Ön támasza minden csomagolási kérdésben

Csomagolási szakértelmünk több mint 100 éve egyre nő. Szakértelmünket szívesen bocsátjuk rendelkezésükre, a csomagolási igényekkel kapcsolatos minden kérdésben támogatást nyújtva. Mi fontos Önnek egy csomagolásnál, hogyan néznek ki az Önök folyamatai? Nem hagyjuk magára ezekkel a kérdésekkel, hanem Önnel közösen találjuk meg a helyes válaszokat és a megfelelő csomagolási megoldásat.

Kapcsolat

Csomagolási tanácsadás

Az Önök követelményeinek és folyamatainak lehető legjobb megértése és a megfelelő csomagolási megoldás kidolgozása az Önök termékeihez – ez a mi igényünk. Legyen szó új termék piaci bevezetéséről vagy az Önök egyik termékének meglévő csomagolásának módosításáról, örömmel nyújtunk támogatást. Átbeszéljük az Önök belső csomagolási folyamatait és a csomagolással szemben támasztott követelményeit. E kulcsinformációk alapján javaslatokat teszünk egy olyan egyedi megoldásra, amely biztosítja az Önök csomagolt termékének biztonságos célba jutását.

További információk

Konzultáció
Csomagolásfejlesztés

Csomagolásfejlesztés

A rendkívül diverzifikált áruszállítás és a számos eltérő disztribúciós csatorna miatt napjainkban folyamatosan új kihívások merülnek fel a jól működő csomagolási megoldásokra vonatkozóan. Sok mindent már a szabványos csomagolóanyagok ügyes alkalmazásával, illetve azok kombinálásával is el lehet érni. Gyakran azonban egyedi megoldásokat kell kidolgozni a különböző tervezési lehetőségek és munkaanyagok kínálatából. Cégünk csomagolásfejlesztő részlegén kreatív munkatársak dolgoznak a pontosan Önökre szabott és CAD-alapú konstruktív csomagolási megoldásokon.

További információk

Csomagolásteszt

Önöknek meghatározott terhelési határértékek betartására van szükségük a csomagolásuk vagy egy szállítási szimuláció esetében? Szívesen elelvégezzük ezeket Önüknek független vizsgálóintézetekkel karöltve, nemzetközi irányelvek és szabványok alapján.

További információk

Tehergépjármű kirakodás
Papíripari berendezések

Papíripari berendezések

A papír több mint csomagolóanyag. A papír egyet jelent cégünk eredetével. Raktárainkban több mint 100 különböző papírtípus áll az Önök rendelkezésére, összeállításukat személyre szabottan végezzük.

további információk