Skip to main content

A Knüppel elv

Sikertörténetek, tökéletesen csomagolva

Megérteni, hogy hol szorít a cipő. Egy megfelelő modell kiválasztása vagy személyre szabása. És emellett arról is gondoskodni, hogy nemcsak kényelmes, hanem az Ön stílusához is illik. Pontosan ugyanígy járunk el akkor, amikor csomagolási megoldásokat dolgozunk ki az Önök számára – mindig az összképet szem előtt tartva, mindig az Önök egészen speciális követelményeit szem előtt tartva. Ügyfeleink sikertörténetei azt mutatják, hogy jó úton járunk.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Elegáns csomagolás prémium golfütők számára

Egy értékesítési csomagolás sikertörténete

A Knüppel által a szállítás, illetve az ügyfélnek történő átadás számára kifejlesztett csomagolás garantálja a termék védelmét, ugyanakkor ideális reklámeszköznek is bizonyul.

Golfütő csomagolása

Golfütő-csomagolás
Veszélyesáru-csomagolás, akkumulátor

Karton csomagolás lítium-ion akkumulátorok számára

Egy veszélyesáru-csomagolás sikertörténete

A Knüppel olyan csomagolást fejlesztett ki a BMW számára, amely lehetővé teszi a lítium-ion akkumulátorok költséghatékony és folyamatbiztonságos szállítását és tárolását. Tudjon meg többet a kartonból készült veszélyesáru-csomagolások fejlesztéséről.

Lítium-ion akkumulátor csomagolása

A moduláris alternatív csomagolás csökkenti a csomagolási változatok számát

Az alternatív csomagolás sikertörténete

A vezérműtengelyek alternatív csomagolásának csaknem 300 változata akadályozta a kezelés és tárolás hatékonyságát. A Knüppel csomagolásfejlesztő részlegének aztán jobb ötlete támadt.

Alternatív csomagolás vezérműtengelyek számára

Alternatív csomagolás vezérműtengelyek számára

Tengerentúli csomagolás a reklamációs arány csökkentésére

Tengerentúli csomagolás sikertörténete

Egy ismert logisztikai vállalat számára fontos volt egy stabil és a korróziótól megbízhatóan védő csomagolás kifejlesztése. Csomagolásfejlesztő részlegünk vállalta a feladatot, és szokása szerint az egész folyamatláncot szem előtt tartotta.

Fém alkatrészek csomagolása tengeren túli szállítására

Vlies anyagból készült szállítási védőborítások védik a felvonókabinokat

Felületvédelmi sikertörténet

Makulátlan az üzembe helyezéskor: A FleeceGuard® anyagból készült szállítási védőborításoknak köszönhetően a karcolásra rendkívül érzékeny felvonókabinok biztonságosan elérték rendeltetési helyüket, a burkolatok testre szabásának köszönhetően pedig még a tesztüzemet is képesek voltak csomagolt állapotban teljesíteni.

Szállítási védőborítások

Felvonókabinok felületvédelme