Skip to main content

Automatikus csomagolás

Csomagológépek és csomagolórendszerek

A ragasztócsík-adagolótól kezdve, amelyet kézzel, segédeszközként kezelnek, a csomagolósor végén található teljesen automatikus pántológépig – a csomagológépek felgyorsítják az Önök folyamatait. Mindez nemcsak pénzt takarít meg, hanem folyamatosan jó eredményekről is gondoskodik. A csomagológépek teljes választékára alapozva tanácsot adunk Önöknek minden olyan alkalmazási esettel és céllal kapcsolatosan, amelyeket Önök gépesítéssel vagy automatizálással követnek.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Csomagológépek belső csomagolásokhoz

Az automatizált töltő- és párnázórendszerek egyszerűsítik és meggyorsítják a csomagolási folyamatot. Konvertereink közvetlenül a csomagolóállomáson gyártják a papírpárnákat vagy légpárnákat az Önök által megadott forma és mennyiség szerint, és gondoskodnak a csomagolt áruk biztonságos szállításáról. A bélelt belső csomagolásokra szolgáló gépi megoldásaink nagy ráfordítás nélkül integrálhatók az Önök csomagolási folyamataiba – szívesen adunk erre vonatkozóan tanácsot!

Példák a papírátalakító rendszerekre

PadPak Guardian

FillPak Trident

Papírpárnázó gép

Raklaprögzítő rendszerek

Raklaprögzítés Fóliás rögzítéssel kézzel is hatékonyan és egyenletesen lehet jó minőségű raklaprögzítést végrehajtani – például az ENO®ergo tekercselő. Egy bizonyos raklapmennyiség felett egy központi helyen olyan gépek kínálkoznak, amelyek alkalmasak a feladat átvételére. Tanácsot adunk Önöknek, hogy milyen gépi megoldással érhetik el legjobban céljaikat – legyen szó akár stretch tekercselőről, forgókaros tekercselőről vagy stretch robotról.

Kartonformázó és zárógépek

A klasszikus hullámkarton összecsukható dobozt használat előtt össze kell állítani. Erre a célra olyan gépek léteznek, amelyek átveszik az összeállítást és a töltés után ragasztószalaggal történő lezárást is, így akár 50% időt is megtakarítanak a kézi kezeléshez képest. A továbbítástechnika és görgőpályák kombinációjával állomásról állomásra rendezett anyagáramlás valósítható meg.

Typ-S8 kartonzáró gép
Pántolás és tartozékok

Pántolás

Ahogyan a kartondobozokat a pánton ragasztószalaggal zárják le, ez PP és PET pántolószalaggal is lehetséges – a kézi pántolástól egészen a teljesen automatikus pántológépekig.

Szerviz és karbantartás

Hosszú élettartam az Önök csomagológépeinek

A cégünktől beszerzett csomagológépek rendeltetése, hogy hosszú éveken át javítsák az Önök csomagolási folyamatát, és ehhez megbízhatóan kell működniük. Erről úgy gondoskodunk, hogy átvállaljuk az Önök készülékeinek összeszerelését, illetve az Önök csomagolósorába való integrációját, karbantartási szerződést kötünk Önökkel, és a bizonyos üzemeltetési időt követő elkerülhetetlen javításokat elvégezzük Önök helyett. Gyorsan és megbízhatóan.

VW Caddy, Knüppel Verpackung