Skip to main content

A csomagolt áruk gyors és biztonságos védelme

PadPak® Guardian

Az új, rugalmas PadPak® Guardian™ papírpárnázó rendszer minden igénynek megfelelő papírbélést gyárt – közvetlenül a csomagolóasztalon, „on demand” módon, vagy teljesen automatikusan előre elkészítve a vállalat több felhasználója számára. A rendszer ideálisan alkalmas bélelő hatású Belső csomagolás számára és csomagolt áruk rögzítésére. Az előhajtogatott keskenyebb papírcsomagok miatt a Guardian konverter jelentősen alacsonyabb a helyigénye, mint a hagyományos párnázó rendszereknek,mozgatható keretének köszönhetően mobil, és egy- vagy kétrétegű kraftliner, illetve újrahasznosított papírokat dolgoz fel az alkalmazásnak megfelelő béléssé. Az egyedülálló papírbetöltő rendszer kevesebb mint 30 másodpercre rövidíti le a Guardian betöltését, így sok időt takarít meg a tulajdonképpeni csomagolási folyamaton. A Padpak® Guardian™ érintőpanelen keresztül történő intuitív kezelése különösen hatékonnyá és felhasználóbaráttá teszi a rendszert.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

A videó megtekintésével Ön elfogadja, hogy harmadik féltől származó sütik tárolódhatnak az Ön számítógépén. (Kérjük, vegye figyelembe az adatvédelmi szabályzatot).

Az Ön előnyei

  • optimalizálásához: Idő- és költségmegtakarítás a nagy gyártási sebességnek köszönhetően
  • Az alacsony helyigény és mobil keret lehetővé teszi a csomagológép egyszerű használatát
  • A papírcsomagok betöltése kevesebb mint 30 másodperc alatt lehetséges
  • Egy- és kétrétegű papír a sokoldalú alkalmazásra
  • Ökológiai csomagolás papírral
  • Intuitív kezelés érintőpanelen keresztül az egyszerű és biztonságos kezelés érdekében

Alkalmazás

A PadPak® Guardian™ két alapváltozatban elérhető: szabadon álló gépként vagy megfelelő magasságú kiegészítő készülékként a csomagolóasztalhoz. A bélésgyártás kényelmesen, lábpedállal vagy EDS (Electronic Delivery System) segítségével történik, előre beállított bélés hossz alapján vagy teljesen automatikusan. A papírcsomagok könnyűek és kompaktak, így könnyen elhelyezhetők a tárolórekeszben.

Műszaki adatok

Méretek párnacsatorna nélkül (szabadon álló)

610 mm (Sz) x 780 mm (H) x 1630 mm (M) Méretek párnacsatornával (szabadon álló)

610 mm (Sz) x 1110 mm (H) x 1630 mm (M) Asztali készülék méretek

610 mm (Sz) x 870 mm (H) x 1390 mm (M) Sebesség

> 1,2 m papír Töltési idő

< 30 mp Súly szabadon álló

93 kg Súly asztali készülék

89 kg