Skip to main content
Drón csomaggal

Csomagolás

Megfelelő csomagolás minden követelményre

Csomagolóeszközök a teljes kínálatunkból

A jó csomagolás a termék része. Szállíthatóvá teszi a terméket, mindegy hogy csak a gyártócsarnok végéig, a raktárba vagy akár a világ másik végére. A csomagolás megtervezése tapasztalat és a feladat iránti szeretet kérdése. Ambíciónk, hogy a lehetőségek sokaságából szimbiózist hozzunk létre, és így mindig a megfelelő, az Önök egyedi igényeit kielégítő csomagolási megoldást kínáljuk Önöknek.

Granby Box exportcsomagolás

Exportcsomagolás

Minél messzebb van a rendeltetési hely, annál nagyobb terhelést jelentenek a csomagolt árukra és csomagolásra a mechanikai behatások, hőmérséklet-változások, páratartalom és a rendeltetési ország szárazföldi szállítási körülményei. Az adott rendeltetési céltól függően biztonságos és gazdaságos exportcsomagolást fejlesztünk ki az Ön csomagolt árui számára.

További információk

Belső csomagolás

Papírpárnák vagy légpárnák, fóliarögzítés tálcán, a komponensek szétválasztása vagy olyan bélelő anyagok, amelyek ütődés után újra felegyenesednek – a belső csomagolás terén szerzett tapasztalataink és a szakembereink rendelkezésére álló anyagok széles skálájával kombinálva ezek egyfajta „biztonsági övet” képeznek az Önök terméke számára, hogy az sértetlenül érjen rendeltetési helyére.

További információk

Belső csomagolás papírpárnázás
Korrózióvédelmi tasak

Korrózióvédelem

A kezeletlen fémalkatrészek különböző éghajlati övezeteken keresztül történő szállításakor, de még a nappali és éjszakai hőmérsékletkülönbségek esetén is felléphet kondenzáció, ami korrózióhoz vezet a fémalkatrészen, károsítva azt. Cégünk korrózióvédelmi intézkedések a csomagolt áru jellegéből és állapotából indul ki, amelyet szükség esetén meg is vizsgálunk. Ennek során a technológiai éllovas EXCOR áll mellettünk. Együtt fejlesztjük ki hatékony korrózióvédelmi koncepcióinkat az Önök fém alkatrészeinek szállításához és tárolásához.

További információk

Felületvédelem

A kis alkatrészektől kezdve a hangszereken át egészen a járművekig, felvonókabinokig vagy vasúti kocsikig – a súrlódás vagy szennyeződés okozta sérülésektől megfelelő rögzítőelemekkel és zárrendszerekkel ellátott, tervezőirodánk által egyedileg fejlesztett és saját üzemünkben varrott, formára szabott, könnyű borításokkal vagy bevonatokkal védjük a felületeket.

további információk

Felvonókabinok felületvédelme
Az ENOergo stretch fólia kézi adagoló használatban

Raklaprögzítés

A raklapos áruk raklapra történő biztonságos rögzítésére többféle módszer és kombináció létezik a rögzítendő áruk kis méretétől, a rakodási magasságtól és súlytól függően. Rendelkezünk a szükséges ismeretekkel. Legyen szó stretch fóliáról, csúszásgátló bevonattal ellátott közbenső rétegekről, bélésekről vagy pántolószalagokról – szívesen adunk tanácsot a biztonságos rakodási egységek kialakítására vonatkozóan.

További információk

Csomagológépek

A gépesített, részben vagy teljesen automatizált csomagolás a mennyiségtől és a kézi ráfordítástól függően megérheti. Szívesen adunk Önöknek tanácsot, hogy melyik nagy teljesítményű csomagológépekeink segítségével alakíthatóak hatékonyan az Önök üzemi munkafolyamatai, ugyanakkor hogyan garantálható az Önök termékeinek biztonságos szállítása.

további információk

Papírpárnázó gép