Skip to main content

FleeceGuard®

A különleges felületvédelem

A FleeceGuard® felületvédő anyag megbízhatóan megvéd minden matt és fényes festék-, műanyag-, rozsdamentes acél és alumíniumfelületet, díszlécet, optikai lencsét vagy rendkívül vékony bevonatot a karcolásoktól, mattulástól vagy ütődésektől. A FleeceGuard® egy puha viles és egy polietilén bevonat kombinációja. Az anyag textiljellegű, és feldolgozása is a textilanyagokhoz hasonlóan történik. Varrható és hegeszthető, továbbá cipzárral vagy tépőzárral és más kiegészítőkkel egészíthető ki.

A fő alkalmazások a CAD-alapú fejlesztésű borítások, amelyek különböző formájú tárgyakra is pontosan illeszthetők. A termék sem karcoló, sem polírozó hatással nincs az érzékeny felületekre. Alkalmazása gyakran kültéri, ezért a FleeceGuard® rendkívül időjárásálló. Az alkalmazási lehetőségek a felvonókabinoktól kezdve a személykocsikon keresztül egészen a vasúti kocsikig és mozdonyokig terjednek. A FleeceGuard® azonban még azigen kisméretű tárgyak biztonságos csomagolására is alkalmas.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

FleeceGuard® made by Knüppel

Az egyedi, személyre szabott ügyfélmegoldásokat saját tervezőirodánkban fejlesztjük ki, majd magyarországi üzemünkben, ipari stílusban varrjuk, hegesztjük és látjuk el különböző tartozékokkal.

A FleeceGuard® felületvédelem legfőbb előnyei között a könnyű súly, a szabad alakíthatóság, a stabilitás, az időjárásállóság és puhaság emelhető ki. Az alkalmazásokat szélcsatornában teszteltük, és azok még 110 km/h sebesség mellett, nyitott felületen is a védendő árun maradnak. A nyitott, tehergépjárművön történő vagy vasúti szállítás biztonsága ezáltal adott.

Szállítási védőborítások

Felvonókabinok felületvédelme