Skip to main content

Optimalizálás

A jobb mindig lehetséges – mi többet hozunk ki az Önök számára

A csomagolási megoldások többet nyújtanak a csomagolásnál.

A megfelelő csomagolási termékek nemcsak az árukat védik, hanem fontos versenyelőnyöket is nyújtanak a csomagolás és szállítás területén.

Költségoptimalizálás

A rossz helyen való megtakarítás megbosszulja magát. A megtakarítás hiánya azonban éppúgy. Megosztjuk Önökkel a hatékony csomagolásról szerzett tudásunkat, hogy a lehető legkevesebb csomagolóanyag, idő és ráfordítás mellett a legjobbat hozhassák ki belőle.

TUDJON MEG TÖBBET

Jéghegy-elv
Kanban-rendszer raktár

Folyamatoptimalizálás

Minden, ami javítja a csomagolási folyamatot, az végső soron jelentős költségoptimalizálás. Az összefüggés néha közvetlenül látható, más helyeken tapasztalat és tudás szükséges ahhoz, hogy meglássuk. Cégünk mindkettővel bőségesen rendelkezik, és szívesen megosztjuk Önökkel. A folyamatlánc minden pontján be tudunk avatkozni, optimalizálva az egyes lépéseket vagy akár az Önök teljes csomagolási folyamatát.

TUDJON MEG TÖBBET

A reklamációs arány csökkentése

Az Önök terméknek ugyanolyan kifogástalan állapotban kell lennie az út végén, mint annak elején. Ez egyértelmű. De milyen csomagolási megoldással érhetik ezt el? A „sok sokat segít” megközelítéssel? Bár ez azt eredményezheti, hogy a csomagolt árujuk biztonságban megérkezik rendeltetési helyére. Azonban nem gazdaságosan. Egy jó csomagolási megoldás mindkettőre képes – biztosítja, hogy ne legyenek okok reklamációkra, továbbá ne kerüljön feleslegesen sok anyag felhasználásra.

TUDJON MEG TÖBBET

Csomagolási sűrűség optimalizálása
Tehergépjármű országúton

fenntarthatósági

Az „erőforrások kímélése” és a „fenntarthatóság” olyan kifejezések, amelyek nemcsak ökológiai, hanem üzleti jelentőséggel is bírnak. Szerencsére ez nem ellentmondás, hanem gyakran még fedik is egymást: A „reduce, reuse, recycle” megközelítés nemcsak kisebb környezeti terheléshez vezet, hanem az Ön pénztárcáját is kevésbé terheli. Szívesen megmutatjuk, hogyan.

TUDJON MEG TÖBBET

A csomagolási sűrűség optimalizálása

A szállítótér értékes. Nemcsak szállítási költségek és díjak tekintetében, hanem az olyan belső folyamatoknál is, amelyeken nincs árcédula. A csomagolási sűrűség maximális optimalizálása tehát nem csupán a maximális sűrűség elérését jelenti. Hanem az Önök folyamatköltségeinek maximális csökkentését is. Örömmel határozzuk meg Önökkel együtt, hogy ez pontosan mennyit jelent.

TUDJON MEG TÖBBET

Konstruktív csomagolás
Az ENOergo stretch fólia kézi adagoló használatban

Ergonómia

Az alkalmazottak egészsége mindenekelőtt önmagában is érték. Másodsorban pedig az Önök vállalata számára is értéket jelent. Bármi, ami fenntartja az Önök alkalmazottainak munkaképességét, nemcsak a  személy és annak munkája iránti megbecsülését fejezi ki, hanem mellékesen pénzt is megtakarít. Az ergonómia megelőzi a tartós helytelen terhelés okozta egészségkárosodást. A biztonságos csomagolási termékek megelőzik a baleseteket. Mélyrehatóan megvizsgáljuk az Önök csomagolási folyamatát arra irányulóan, hogy a gépek, segédeszközök vagy az ergonomikusabb csomagolóállomások nagyobb biztonságról tudnának-e gondoskodni.

TUDJON MEG TÖBBET

automatizálás

Az, hogy az automatizálás megéri-e, nem mindig nyilvánvaló. Elemezzük az Önök csomagolási folyamatát, és ROI-számításokat hajtunk végre. Ezután megalapozott döntést hozhatnak arról, hogy a csomagológépek beszerzése – vásárlása vagy bérlése – megéri-e Önöknek.

további információk

Papírpárnázó gép

Sikertörténetek

Megérteni, hogy hol szorít a cipő. Egy megfelelő modell kiválasztása vagy személyre szabása. És emellett arról is gondoskodni, hogy nemcsak kényelmes, hanem az Ön stílusához is illik. Pontosan ugyanígy járunk el akkor, amikor csomagolási megoldásokat dolgozunk ki az Önök számára – mindig az összképet szem előtt tartva, mindig az Önök egészen speciális követelményeit szem előtt tartva. Ügyfeleink sikertörténetei azt mutatják, hogy jó úton járunk.

TUDJON MEG TÖBBET