Skip to main content

Felvonókabinok szállítási védelme

Biztonságosan a csúcsra az egyedi szállítási védőborításokkal

A FleeceGuard® anyagból készült védőborítások garantálják az érzékeny felületek sérülésmentes szállítását

Mindig igen különleges pillanat: Egy új felvonó üzembe helyezése. Az új felvonókabinok ragyogva lépnek szolgálatba. A felület még vadonatúj, nem láthatók rajta elhasználódás vagy karcolás nyomai. Különösen a felvonókabinok esetében a polikarbonát ablakok rendkívül érzékenyek a karcolásokra, a kabinoknak pedig természetesen újnak és körös-körül tisztának kell lenniük az üzembe helyezés során. Annak érdekében, hogy mindezek ellenére minden ragyogjon, a szállítás és a telepítés során kulcsfontosságú szerepet játszik a védelem. Mindenütt, ahol érzékeny felületekről van szó, egyszerűen nem lehet megkerülni a FleeceGuard® használatát. A Vlies csomagolás egyik fő jellemzője ugyanis a puha felület. A rendkívül érzékeny, például orvostechnikai készülékek csomagolása is ezzel az anyaggal történik. A nagy értékű elektromos és luxustermékek ugyancsak a FleeceGuard® anyaggal történő értékmegőrzés klasszikus jelöltjei.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Szállítási védőborítások felvonókabinok számára

Csak kevesen kínálnak megoldásokat olyan nagyméretű termékekhez, mint a felvonók

Az egyik ilyen beszállító, aki felvonókabinokhoz vagy akár vasúti kocsikhoz is kínálnak védőborításokat, az a Knüppel Verpackung. A FleeceGuard® márkanév alatt gyártott felületivédelem belülről puha polipropilén vlies anyagot, kívülről pedig kopásálló, por- és vízzáró védőréteget kombinál. A FleeceGuard® megóvja az érzékeny felületeket az olyan külső hatásoktól, mint a karcolások és szennyeződések – ami szükségtelenné teszi a költséges végső tisztítást is. Legyen szó kiváló minőségű fürdőszobai szerelvényekről, autók karosszéria- és belső alkatrészekről, vasúti kocsikról vagy felvonókabinokról. A Knüppel saját márkinak – például szállítási védőborítások – kiváló minősége, már évek óta meggyőzte a nemzetközi autóipar elégedett felhasználóit.

Az anyag egyéni igények szerint alakítható

A Knüppel saját gyártóüzemében a két- vagy háromdimenziós tasakok, tokok vagy borítások gyártása textilszerű eljárással folyik. A formát CAD-alapúan fejlesztik ki, majd méretre vágják, és ultrahangos hegesztéssel vagy varrással konfekcionálják, ablakok, cipzárak, tépőzárak és különféle kiegészítők beépítésével összekötve. A adott mechanikai igénybevételnem megfelelően különböző FleeceGuard típusok léteznek. A felvonókabinok számára kifejlesztett FleeceGuard® CL Plus szállítási védőborítás mintegy húsz különböző változatban elérhető. A borítás védi a kabinokat a konténeres vagy nyitott tehergépjárművel történő szállítás során. Ez védi a festést és a kabinok külső oldalán található, különösen érzékeny polikarbonát ablakokat, emellett a különböző részek igény szerint egyedileg is bevonhatók. Az anyag egyedi alkalmazkodóképességének köszönhetően a FleeceGuard® az olyan kitett részeket is védi, mint például a kabin külső oldalára rögzített síléctartó tokok. A felvonókabinok esetében a másik különleges követelmény, hogy az ajtók az szerelési fázisban és a próbaüzem alatt is nyithatók és zárhatók legyenek, mégis mindenütt rendelkezzenek védőborítással, így védve azokat a sérülésektől.

Személyre szabott szállítási védőborítások
A FleeceGuard® anyagból egyedi méretre gyártott borítások mozgó részekre is gyárthatók. Az ajtók így nyithatók és zárhatók a tesztüzem alatt, ugyanakkor védve maradnak a sérülésektől.
Szállítási védőborítások

Körös-körül biztonságban a FleeceGuard® szállítási védőborításokkal

A FleeceGuard® csapata az ügyféllel közösen dolgozza ki a leggazdaságosabb és legcélszerűbb megoldást a célállomásra történő sérülésmentes szállítás érdekében. A szállítási megoldás kifejlesztése során számos korábbi projekt tapasztalataira támaszodnak. Ez a know-how garantálja a lehető legjobb eredményeket. A FleeceGuard® előnyeit a felvonókabinok példája teszi egyértelművé: A kabinok szállítási út során védve vannak, nem ütköznek egymáshoz, és a szerelési fázis során is biztonságban vannak a karcolásoktól és egyéb külső behatásoktól. A kabinok így védve folytatják útjukat a gyártóüzemtől kezdve egészen a hegycsúcson található felhasználási helyükig.