Skip to main content

Folyamatoptimalizálás

A csomagolási folyamatok optimalizálása. Profiktól profiknak

Minden, ami javítja a csomagolási folyamatot, az végső soron jelentős költségoptimalizálást jelent.. Az összefüggés néha közvetlenül látható, más helyeken tapasztalat és tudás szükséges ahhoz, hogy meglássuk. Cégünk mindkettővel bőségesen rendelkezik, és szívesen megosztjuk Önökkel. A folyamatlánc minden pontján be tudunk avatkozni, optimalizálva az egyes lépéseket vagy akár az Önök teljes csomagolási folyamatát.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Hatékonyság

Időmegtakarítás és automatizálás

Biztosan lehet ezt valahogyan gyorsabban is csinálni! Lehet, legalábbis általában. Az automatizálássegítségével, amikor egy gyors gép veszi át a munkát, időt – és ezáltal költségeket – takaríthatnak meg.

 • Könnyű használat
  Egy előrelátóan tervezett csomagolás néhány egyszerű lépésben – és ezáltal gyorsan – használatra kész.
 • Csomagolóállomások ellátása
  Az olyan bélésanyag, melynek térfogatát közvetlenül a csomagolóállomáson állítják elő – például légpárnák – nem vagy csak ritkábban kell a raktárból beszerezni, ami időigényes.
 • Kevesebb csomagolási változat
  Az egyrészes csomagolások tárolása és átvétele kevésbé időigényes, mint a több darabból állóké.

Termékek

Csomagológépek

Sikertörténetek

Alternatív csomagolás vezérműtengelyek számára

Lítium-ion akkumulátor csomagolása

Papírpárnázó gép
Kanban-rendszer raktár

Biztonság az Önök csomagolt áruinak

Folyamatbiztonság és minőség

A gyorsaság és megbízhatóság kölcsönösen kizárhatják egymást. De ennek nem kell így lennie. Az intelligens folyamatok biztonságosak lehetnek, és csökkenteni az Önök reklamációs arányátanélkül, hogy közben csökkenne a hatékonyság. Ennek során az Önök csomagolásának egyenletes minőségét is szem előtt tartjuk.

 • automatizálás
  Az olyan csomagológépek, mint a stretch csomagológépek, a műszak végén is ugyanolyan jó eredményeket nyújtanak, mindemellett pedig gyorsak.
 • Poka yoke
  A csomagolást úgy lehet megtervezni, hogy a helytelen használat lehetetlen, illetve azonnal észrevehető legyen.
 • Felhasználói képzések
  Bizonyos – akár kézi – csomagolási folyamatok csak egy kis tudást és gyakorlatot igényelnek, ilyet nyújtanak például a csomagolási szemináriumaink,ahol gyorsan és megbízhatóan  elsajátíthatók a képességek.

Sikertörténet

Fém alkatrészek csomagolása tengeren túli szállítására

Biztonság az Önök alkalmazottai számára

Ergonómia és munkabiztonság

Az Önök alkalmazottainak egészsége először is önmagában érték. Másodsorban pedig az Önök cége számára is értéket jelent. Bármi, ami fenntartja az Önök alkalmazottainak munkaképességét, nemcsak a személy és annak munkája iránti megbecsülését fejezi ki, hanem mellékesen pénzt is megtakarít. Az ergonómia megelőzi a tartós helytelen kitettség okozta egészségkárosodást, a biztonságos csomagolási termékek pedig megelőzik a baleseteket. Mélyrehatóan megvizsgáljuk az Önök csomagolási folyamatát arra irányulóan, hogy a segédeszközök, gépek vagy az ergonomikusabb csomagolóállomások nagyobb biztonságról tudnának-e gondoskodni. Mindebben a legjobb: Ami az emberek számára jobbá teszi a folyamatot, az egyúttal jobb és tartósan jó eredményeket is biztosíthat.

Termékek

Csomagológépek

ENOergo kézi stretch rendszer

Az ENOergo stretch fólia kézi adagoló használatban