Skip to main content

A papír iránti szenvedélyből

A vállalatunk – egy portré

1919. A gazdaság a háború után romokban hever. Ezen csak a vállalkozói cselekvés változtathat. Bátorsággal és azzal a szilárd elhatározással, hogy vállalkozóként sikerre viszi tapasztalatait és ötleteit, Hermann Christian Knüppel papírnagykereskedést nyit. Így 1919. április 1-jén, Hann. Mündenben leteszi a Knüppel Verpackung vállalat alapkövét. 50 évvel később átadja tapasztalatait unokájának, Gerhard Hahnnak.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Jelenleg Gerhard Hahn és fia, Ernst Hahn irányítja a közel 400 munkatársat foglalkoztató vállalatot. Még akkor is, ha az alapítás óta oly sok minden megváltozott: Ami változatlanul megmaradt, az a papír fontossága a csomagolási folyamatban – továbbá az az igény, hogy mindig ésszerű és korszerű csomagolási megoldásokat találjunk ügyfeleink számára. A rendkívül diverzifikált áruszállítás és a számos eltérő disztribúciós csatorna miatt ugyanis napjainkban szinte minden új termékkel kapcsolatban új kihívások merülnek fel. Ma már az ügyesen alkalmazott szabványos csomagolóanyagokkal is sok mindent el lehet érni – szükség esetén azok kombinálásával is. Gyakran azonban egyedi megoldásokat kell kidolgozni a különböző tervezési lehetőségek és munkaanyagok széles kínálatából.

Legyen szó szabványos csomagolásról vagy akár új fejlesztésről: A Knüppel Verpackung munkatársai mindig arra törekednek, hogy mind a felhasználó, mind pedig az áru átvevője teljes mértékben elégedett legyen. Ennek központi tényezőit a csomagolás műszakilag zökkenőmentes kezelése, gazdaságossága és ökológiai fenntarthatósága – és magától értetődően a csomagolt áruk biztonsága jelentik.

Tapasztalatból innovatív!

„Tapasztalatból innovatív” mottónkhoz mindig hűek maradunk: a Knüppel Verpackung a gyakorlatias és hagyományos minőségi követelményeket  innovatív és fifikás csomagolási megoldásokkal kapcsolja össze. Ehhez modern struktúrákat, valamint a legmodernebb technológiát kínáljuk ügyfeleinknek. 

Az ötletekből célok lesznek

A vállalat alapítása óta folyamatosan fejlődött és bővítette ügyfélkörét. Büszkék vagyunk az anyagok, a kezelés és a folyamatorientáltság terén szerzett speciális szakértelmünk hálózatba kapcsolására, valamint az olyan sikeres saját termékeinkre, mint a FleeceGuard®, az EXCOR® és a Nolco. Különösen büszkék vagyunk tapasztalt és elkötelezett munkatársainkra is: Ők tudják, hogy az ügyfeleinknek nyújtott hozzáadott érték jelenti sikerünk mércéjét. Ezt a tudatosságot egyre tovább fogjuk mélyíteni.

A Knüppel Verpackung szolgáltatási és termékportfóliójának áttekintése megmutatja, hogy számos különböző területen rendelkezünk kompetenciával: