Skip to main content

Felkészülve a greenre

Golfütő-csomagolások pályaengedéllyel

Milyen csomagolással kell ellátni egy olyan ütőt, melynek célja, hogy a világ legjobb ütője legyen? A Kramski Putter ügyfelünkkel együttműködve kifejlesztettünk egy olyan golfütő-csomagolást, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A csomagolás kiemeli a termék értékét, rugalmasan használható többféle ütőmérethez és könnyen kezelhető.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Az ügyfél

Egy történet, amely talán nem is lehetne tipikusabb: A szenvedélyes golfozó, Wiestaw Kramski csalódott az újonnan vásárolt putter golfütőjében. Így hát úgy dönt, hogy épít magának egy puttert. Mégpedig a világ legjobb és legpontosabb putterét!

Mindez 2000-ben volt. A kedvtelésből aztán időközben a Kramski Putter lett – egy olyan nemzetközi prémium márka, amely többszörösen díjnyertes, high-precision puttereivel szilárdan megvetette a lábát a golfversenyek világában.

kramski putter

A megbízás

Prezentációs és szállítási védőcsomagolás fejlesztése a Kramski putterek számára.

A követelmények

  • A termék értékét kiemelő csomagolás tervezése
  • Az értékesítésösztönzés és a védőcsomagolás kölcsönhatása
  • A csomagolás formájának az ütőfej formáját kell követnie
  • Minden ütőmérethez használható
  • A töltőanyag-felhasználás csökkentése/elkerülése
  • Feliratozható

A megoldás

A háromszög alakú, nyomtatott hullámkarton-csomagolás kiemeli a Kramski putterek magas értékét. Háromszög alakú habanyag kivágások gondoskodnak arról, hogy a csomagolás minden ütőhossznak megfeleljen. A fejlesztés során a csomagolás belső része egy hasítékkal ellátott, kivágott hullámkartonnal is kiegészült, amely az ütőt vízszintes helyzetben tartja.

A csomagolást szállítási csomagolásként, illetve az ügyfélnek történő átadásra terveztük, garantálja a termék védelmét, egyúttal a Kramski putterek ideális reklámeszköze.