Skip to main content

Melyik csomagolás megfelelő?

Csomagolási tanácsadás. Csomagolások javaslása helyett.

A megfelelő csomagolás kiválasztása során sok mindent kell átgondolni. Mit szeretnénk elérni: Felületvédelmet, rögzítést és/vagy esések és ütődések csillapítását, nedvességvédelmet és/vagy korrózióvédelmet? Milyen zártípussal kell rendelkeznie a csomagolásnak, illetve sorolhatónak kell lennie? Azt is figyelembe venni, hogy milyen csomagológépeket és berendezéseket alkalmaznak Önök a csomagolási folyamatuk során. És természetesen minden csomagolásnál felmerül a következő alapvető kérdés: Egyszeri vagy többszöri felhasználás?

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Kapcsolat

A folyamatok megértése – megoldások találása

Munkatársaink sokéves és átfogó tapasztalattal rendelkeznek a csomagolástervezés terén. Ennek során anyagok széles választéka áll az Önök rendelkezésére, amelyekkel a csomagolással szemben támasztott követelményeik rugalmasan elégíthetők ki. Elegendő időt szánunk a megfelelő megoldás megtalálására. Átbeszéljük az Önök belső csomagolási folyamatait, az ezen a területen dolgozó munkatársak számát, sorozatméreteket, disztribúciós célokat, szállítmányozási típusokat, a raktározás formáját és természetesen az Önök termékét, annak külső behatásoktól való érzékenységét és az Önök ügyfeleinek lehetséges elvárásait.

Amikor konstruktív csomagolásokról van szó, akkor csomagolástechnikai részlegünkkel konzultálunk.. Háromdimenziós formátumban, méretpontosan fejlesztjük ki a csomagolásokat, munkaanyagokat javaslunk és mutatunk be kezdetben grafikusan. Amennyiben a tervek elnyerik az Önök tetszését, természetesen prototípust is készítünk.

Természetesen standard termékek széles választékával is rendelkezünk, amelyek komplett csomagolási megoldásként vagy részelemekként alkalmazhatók.

Konzultáció
Projektpéldák

Sikertörténetek

Átfogó tanácsadás és ügyfelekre szabott csomagolási megoldások kifejlesztése – ez a Knüppel alapelve. Ügyfeleink sikertörténetei mutatják, hogy jó úton járunk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Raktári targoncavezető