Skip to main content

Korrózióvédelem

EMIBO Natur VCI adagolókapszula és VALENO Layertray VCI tálca

A fenntarthatóság és a korrózióvédelem nem ellentétesek egymással! Partnerünk, a korrózióvédelem területén vezetőnek számító EXCOR új termékei az újrahasznosíthatóságra és a megújuló nyersanyagokra helyezik a hangsúlyt.

Az Empack Online Days keretében 2021. 05. 26-án, csütörtökön, 14:00 és 14:30 között részt vehet az ezekről a termékekről szóló előadásunkon. Ha további kérdései lennének vagy szeretne velünk kapcsolatba lépni, akkor kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

EMIBO Natur VCI adagolókapszula

Az EMIBO Natur VCI adagolókapszulák ökológiai fenntarthatósággal ötvözik a hatékony korrózióvédelmet: 100%-ban természetes cellulóz bevált EXCOR VCI hatóanyaggal.

Míg tokja kemény kartonból készült, a kapszula belsejében található VCI hatóanyag-hordozó többrétegű műszaki szűrőpapírból áll. A jobb hatóanyag-keringés és a belső rétegekből történő gyorsabb VCI hatóanyag-kibocsátás érdekében az EMIBO Natur innovatív VCI kamrarendszerrel rendelkezik. A VCI védőközeg gyors kialakítása mellett az EMIBO Natur egy olyan hatóanyag-tartalékot kínál, amely még extrém időjárási terhelések esetén is megtartja védőfunkcióját. A tiszta cellulózból készült VCI adagolóbetét különösen olyan korrózióvédő csomagolások számára alkalmas, amelyek csak egyszeri szállításra szolgálnak. Az ártalmatlanítás egyszerűen papírhulladékként történik.

Tipikus alkalmazások:

  • Eldobható adagolóként
  • Kapcsolószekrényekben (belső korrózióvédelem)
  • Rakománytartókban
  • A VCI-tartalom megerősítésére

VALENO VCI rétegtálca

A VALENO Layertray megnevezés a különböző anyagokból készült rakománytartók VCI-fóliával történő kontúrhű laminálására szolgáló eljárást jelenti. A stancolt hullámkarton tálcák vagy fogazott hullámkarton csíkok ugyanolyan jól laminálhatók, mint a rostanyag csomagolóanyagok vagy műanyag tálcák. Így a papírrostból készült fenntartható rakománytartókon is alkalmazható az illékony korrózióvédelem. A laminálás megszünteti a hullámkarton és a szálöntött anyagok fémekkel történő érintkezése során fennálló korróziónövelő tulajdonságát, és zárt csomagolásban VCI korrózióvédelmet nyújt.

A hullámkartonnal és szálöntött anyagokkal itt olyan anyagok kerülnek alkalmazásra, amelyeknek korábban rendkívül összetett feltételeket kellett teljesíteniük a biztos korrózióvédelem érdekében. Ezt az innovációt jelentős költségelőny és ökológiai fenntarthatóság jellemzi.

Tipikus alkalmazások:

  • Egyszer használatos csomagolásként
  • Automatikusan csomagolt és/vagy átvett termékek számára
  • Acélhüvelyekhez
  • Mágnesekhez
  • Villanymotorokhoz
  • Kisebb darabszámokra