Skip to main content

Moduláris rétegelt lemez doboz

Granby Box összecsukható doboz a legkeményebb feltételekre

A 2. második világháború idején a brit hadsereg olyan rugalmas és robusztus muníciós ládát fejlesztett ki, amely ellenállt a háború nagy igénybevételének, üresen pedig helytakarékosan tárolható volt. Így született meg a mai Granby Box, az ideális tároló- és szállítódoboz.

Az Ön előnyei

  • Raktározási hely megtakarítása
  • A szállítási költségek csökkentése
  • A csomagolási folyamat optimalizálása

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

Összecsukható, fedeles dobozok: Szabványos vagy egyedi méretre gyártott

Mindig arra törekszünk, hogy Önökkel együtt megtaláljuk az optimális csomagolási megoldást. A Granby Box dobozokat az Önök egyedi igényeire szabjuk, akár egy megfelelő szabványos kivitelben vagy az Önök személyes Granby Box dobozának személyre szabásával.

Ön a teljes termékskála kereskedőjeként profitálhat szakértelmünkből: A más csomagolási termékekkel történő kombinálhatóság – a csak az Önök számára kifejlesztett Belső csomagolás az innovatív Korrózióvédelemmegoldásokig – gondoskodik az Önök termékeinek biztonságáról.

A masszív nyírfa rétegelt lemez emellett garantálja a magas, legalább 5300 kg rakodási teherbírást, ugyanakkor pedig különösen könnyű. A dobozok kiszállítása laposan történik, és egymásra rakodva akár 70%-os raktározási helyet takarítanak meg. A Granby Box moduláris felépítése jelentősen hozzájárul az Önök csomagolási folyamatának optimalizálásához – és mindemellett javítja az ergonómiát.

A videó megtekintésével Ön elfogadja, hogy harmadik féltől származó sütik tárolódhatnak az Ön számítógépén. (Kérjük, vegye figyelembe az adatvédelmi szabályzatot).

Granby Box

A klasszikus: A padló, az összecsukható gyűrű és a fedél néhány egyszerű mozdulattal egyszerűen felállítható. Ez a trió egy nagy teherbírású, újrafelhasználható szállítódobozt képez.

Granby Clips doboz

Ez a szállítódoboz elpusztíthatatlan. A minden külső oldalon megerősített keret tovább növeli a doboz rakodási szilárdságát és teherbírását.

Granby XF keretes doboz

A keretes doboz a legnagyobb terheléseknek is ellenáll. A doboz tömörfa léces megerősítésekkel rendelkezik. A dobozok kifejezetten az Önök egyedi igényei szerint készülnek.