Skip to main content

Corrosion protection

ICB® korrózióvédő fólia

Az új, szabadalmaztatott ICB ("Intelligent Corrosion Blocker") hatóanyag-mechanizmussal partnerünk, az EXCOR jelentősen javította a korrózióvédelmet. Az ICB reagál a csomagolóhelyiség páratartalmára, és hatékonyan alkalmazkodik ahhoz. Ezért az ICB-t 2021-ben a Német Csomagolási Díj arany fokozatával, 2023-ban pedig a Német Innovációs Díjjal tüntették ki.

Hatásmód

Az 55% körüli páratartalomtól kezdve a fémek korróziójának kockázata folyamatosan növekszik, és az ICB fólia szabályozott módon szabadítja fel hatóanyagát. A felszabaduló korróziógátló hatóanyag mennyisége a magasabb páratartalom szinteknél nő, majd a páratartalom csökkenésével ismét csökken. Ez a szükségletalapú felszabadulás az ICB-filmek hosszan tartó depóhatását eredményezi.

Knüppel Csomagolástechnika Kft.

+36 30 743 2693
info-hu@Knueppel.de

German Packaging Award Gold Seal
Excellent seal of approval Dermatest 03-2023
German Innovation Award 2023 Special
Siegel Innopreis 2022 2. Platz
German Packaging Award New Material Winner 2021

A videó megtekintésével Ön elfogadja, hogy harmadik féltől származó sütik tárolódhatnak az Ön számítógépén. (Kérjük, vegye figyelembe az adatvédelmi szabályzatot).

Az ICB előnyei

A felhasználók számára előnyös, hogy az innovatív ICB hatóanyag-mechanizmus nemcsak a fém alkatrészek megbízható védelmét biztosítja, hanem a dolgozóknak is nagyobb biztonságérzetet nyújt az adagoló termék kezelése során. A TRSG ellenőrzésére nincs szükség.

  • Reaktív korrózióvédelem - szükségletalapú, hatékony, biztonságos
  • Hosszabb védelem, nincs a hatóanyagok idő előtti elpárolgása
  • Nagyon jó bőrkompatibilitás
  • A vezető autógyártók jóváhagyása (Q típus)
Paket mit ICB-Korrosionsschutzfolie