Termékek » Termékek áttekintése » Párnázás és rögzítés

Párnázás és rögzítés

Specifikus belső csomagolás optimális védelem érdekében

Bárhogy fessen is a szállítmány útja: a csomagolt áru a célhoz vezető úton gyakran jelentős és sok fajta terhelésnek van kitéve – egészen a leesésig és a becsapódásig bezárólag. Kétségkívül fontos a stabil külső csomagolás. Ugyanez vonatkozik azonban a belső párnázásra, illetve rögzítésre is!

Amennyiben a címzett állítólagosan kármentes külsejére való tekintettel átvesz egy áruküldeményt, úgy ennek ellenére reklamációra kerülhet sor, ha a csomagolt áru belül sérült – ez pedig időbe és pénzbe, néha pedig még értékes ügyfélkapcsolatokba is kerül. Óvja tehát termékeit és nyereségét!

A belső csomagolás feladata abból áll, hogy megakadályozza az áru elmozdulását és elcsúszását és biztonságosan felfogja a becsapódáskor, ütődéskor és vibrációkor felmerülő mechanikus igénybevételeket. Úgy, ahogy az autóban a légzsák és a biztonsági öv óvja az utasokat, becsapódás esetén a konstrukciós és rögzítőcsomagolás, valamint a párnázás pontosan ott tartja az Ön termékét, ahova az tartozik. Teljesen mindegy, hogy üregek kitöltéséről, ütközéscsillapításról, rögzítésről vagy becsomagolásról van szó: egy egész sor lehetőséget és a csomagolt árujának megfelelő megoldást kínáljuk Önnek.

Ennek érdekében többek között polietilén habból, papírpárnából vagy akár légpárnából álló töltő- és párnaanyagok kerülnek felhasználásra. Intelligens felhasználás mellett, ezen anyagok mindegyike biztonságosan képes megóvni a csomagolt árut.

Töltőanyaggal úgy lehet „kitömni” a csomagolás üregeit, hogy a becsomagolt áru a szállítás során tökéletesen csúszás- és ütésbiztosan kerül rögzítésre. A töltőanyag többek között kiválóan alkalmas csomagolatlan és ütésérzékeny áruk esetében. A töltő- és párnázóanyag közötti határ egyébként elmosódhat.

Természetesen személyes tanácsadással is állunk rendelkezésre a tekintetben, hogy melyik termék felel meg leginkább az Ön egyéni követelményeinek.