Termékek » Termékek áttekintése » Öntapadó szalag, címkék és jelölések

Öntapadó szalag, címkék és jelölések

Egyértelmű jelölés – biztonságos szállítás

A címkék és csomagolószalagok különböző felhasználási területek szempontjából fontosak a szállítmányozás területén. A veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások például a veszélyre figyelmeztető feliratok alkalmazását követelik meg. Ezek mind csomagküldeményekre, mind veszélyes darabáru szállítására vonatkoznak. Azonban a veszélyes anyagok szállítmányozásán, illetve feladásán túl is hatékonyan támogatja a megfelelő jelölés a szállítás biztonságos teljesítését. A kármentes szállítmányozás valószínűségét automatikusan növeli érzékeny, például törésveszélyes árukra vonatkozó világos figyelmeztetésekkel.

Mindezek ellenére a kemény üzemi hétköznapok során nem zárható ki teljesen minden szállítás közben bekövetkező károsodás. Ha ez bekövetkezik: intelligens és hamisításbiztos ShockWatch és TitWatch mutatók teremtenek tiszta viszonyokat. Egyértelműen jelzik például azt, hogy a szállítás során billentettek-e egy terméket vagy érte-e ütés.

A szállítmányozás során alkalmazott csomagolást egyébként – garantáltan kármentesen – még teljesen más célra is felhasználhatja: reklámfelületként! Nagyon is hatásos lehet az egyéni kialakítású csomagolószalagra nyomtatott reklám!

A professzionális igényekhez igazodó, nagy értékű csomagoló- és jelölőanyagok célirányos választékát kínáljuk. Itt is elsődleges a minőség, hogy minden esetben a legnagyobb védelmet biztosítsuk a szállítás során. Természetesen a megfelelő kiegészítőt is megtalálja átfogó választékunkban.