Termékek » Termékek áttekintése » Fólia, vlies és hab

Fólia, szálbunda és hab

Töltés, rögzítés, felületvédelem

Innovatív csomagolásfejlesztés – a tartósan megbízható védelem érdekében

Az áruszállítás során számos kockázat áll fenn. Az Ön csomagolásának is épp ilyen sokszínűnek kell lennie áruja professzionális védelme érdekében. Fólián, szálbundán és habon alapuló megoldásaink segítségével termékei biztonságosan és károsodás nélkül jutnak el a címzetthez.  


A szállítás során gyakran kéz a kézben működik a termékek védelme és a csomagolás. A csomagoláson belül a termék nem csúszhat el. A csomagolás semmi esetre sem rongálhatja meg az Ön áruját. Sok esetben nedvességgel és más negatív, klimatikus befolyással szemben kell védelmezni a csomagolt árut és a csomagolást. Ehhez járul még egész rakományok borulással vagy becsapódással szemben, például palettákra történő rögzítéssel történő biztosítása is. Legyen szó felületvédelemről, üregek feltöltéséről, lengéscsillapításról, betekerésről vagy rögzítésről: a kérdés mindig az, milyen csomagolási termékekkel védhetők érzékeny áruk és termékek meghatározott szállítási útvonalakon és a várható szállítási feltételek mellett, optimálisan.  

Érzékeny árui számára megfelelő megoldásokat kínálunk Önnek.

Fóliák – finom köpeny, sokoldalú védelem

A fólia ágazatoktól függetlenül az egyik legsokoldalúbb csomagolóeszköz és az intelligens, költségkímélő csomagolási folyamatok egyik kulcsterméke. Funkcionalitása és felhasználási lehetőségeinek skálája folyamatosan bővül. Sűrűség, hőmérsékletállóság, blokkolás, tapadás és átláthatóság szempontjából különleges, konfekciós eljárások biztosítanak specifikus tulajdonságokat. A fóliák ezáltal nagy mozgásteret kínálnak a csomagolások egyéni és hatékony kialakítása során.

Gyapot, FleeceGuard® – hatékony és hajlítható biztonság

Gyapotanyagok esetében olyan rostokról vagy szálakról van szó, amelyeket selyemszerű vékony anyaggá dolgoznak össze keresztezés vagy hurkolás nélkül. Az elsődlegesen textilalapú alapanyagok sokfélék lehetnek. A gyapotanyagok egyik legfontosabb tulajdonsága a nagyfokú hajlíthatóság.

Knüppel csomagolásához a FleeceGuard® márka tartozik. E márkanéven előállított felületvédelem többek között a belső oldal puha, polipropilén gyapotját kombinálja a külső oldalon található, dörzsölés-, por- és vízálló záróréteggel.

A FleeceGuard® csomagolások a szállítás során az összes érzékeny felületet védik a karcolásoktól vagy benyomódásoktól, valamint a piszkolódástól – méghozzá bármilyen nagyságrendű tárgyak esetében. A FleeceGuard® csomagolásokat két- és háromdimenziós, alaktartó bevonatként vagy burokként varrással vagy ultrahangos hegesztőeljárással készítik olyan kiegészítőkkel, mint tépő- és tapadózárak, ablakok, ajtók, stb.

Hab – változtatható, párnázó és multifunkcionális

Ha a csomagoláson belüli rázkódások hatékony csillapításáról van szó, akkor gyorsan eljutunk a habból készülő termékekhez. Legyen az hullámformájú, öntapadó, antisztatikus hatású vagy más kasírozott anyagokkal kombinált: a habbal történő rögzítés és párnázás sokszínű lehetőségeket kínál a biztonságos raktározás és szállítási csomagolás számára, és gyakorta sok anyagot takarít meg pontszerű felhasználás révén.

Ezekben az anyagszegmensekben is professzionális megoldásokat kínálunk Önnek – a legkülönbözőbb követelmények esetén is testreszabottan vagy standardizált formátumokban.